Wednesday, August 5, 2015

Un nou concept - Camasile Dragos Prioteasa


Hello everyone!! This post is in romanian, but you can have a look at these awesome shirts if you want : http://www.dragosprioteasa.ro/


Buna tuturor!!! Aceasta este o postare diferita de cele cu care v-am obisnuit pana acum, insa de curand am cunoscut o persoana talentata si ambitioasa , care are un magazin online de camasi. Persoana in cauza este un baiat ( ati ramas putin surprinsi nu ?) si creeaza camasi deosebit de frumoase. Mai jos aveti un articol ca sa puteti cunoaste brand-ul mai bine si persoana din spatele acestui concept. Va invit sa intrati pe site-ul lui si sa vizualizati frumoasele modele de camasi: http://www.dragosprioteasa.ro/ Camasile Dragos Prioteasa | Stil inovativ si eleganta

 A fost lansat magazinul online www.dragosprioteasa.ro !
In spatele brandului Dragos Prioteasa se afla o echipa de designeri tineri si in acelasi timp cu experienta pentru a satisfice cerintele celor ce isi doresc camasi premium barbatesti. Stilul inovativ si masculin impus de Dragos Prioteasa se adreseaza barbatului cu multa prospetime, caruia ii place sa se prezinte intotdeauna ingrijit si sa iasa in evidenta.
“ Ideea de a porni un magazin online si un brand propriu a venit din partea  solicitarilor a mai multor clienti, care pe tot acest parcurs doreau sa aibe acces virtual la toate creatiile “ a declarat Dragos Prioteasa.
Intreaga colectie de camasi de barbati, a fost creata din dorinta de a oferi  acestora  prin modelele unice, calitate, confort, estetica si o foarte buna purtabilitate in toate ocaziile pe care acestia si le doresc : de la asocierea unei camasi cu blugi la serviciu, pana la ocazii deosebite precum dineuri unde eleganta reprezinta un “Must Have”

Croiala camasilor este slim fit si reprezinta rezultatul unei analize foarte bine dezbatute dintr-un termen lung. Materialele folosite sunt italienesti avand in componenta fibra din bumbac 100% iar toate produsele sunt manufacturate in Romania in detalii calitiative precum: pana la 8 impunsaturi/ cm, nasturi cusuti manual pentru rezistenta superioara, etichetele nu deranjeaza in contactul cu pielea fiind concepute dintr-un material placut atingerii.

Accesand magazinul virtual www.dragosprioteasa.ro veti gasi modele din toate tinutele :  camasi business, camasi de ceremonie, camasi casual si camasi vintage.
De asemenea, produsele respecta mult una dintre cele mai bune rapoarte calitate-pret de pe piata vestimentara!
Don't forget to check out my facebook page:


Lots of love <3


Follow on Bloglovin


Instagram


1 comment:

  1. Cool pictures! :-)

    Stella

    http://www.aheartforfashion.com

    ReplyDelete